Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Το Galdrabok [βιβλίο μαγείας] το βιβλίο της Ισλανδικής Μαγείας των Ρούνων ! - Galdrabok [book of magic] the book of Icelandic Rage Magic! - there is a translator on the website


Ένα ισλανδικό Γριμόριο που προέρχεται από του 16ου αιώνα, το Galdrabok είναι μια συλλογή από 47 ξόρκια που συγκεντρώθηκαν από πολλούς μάγους.
Ένα ισλανδικό Γριμόριο που προέρχεται από του 16ου αιώνα, το Galdrabok είναι μια συλλογή από 47 ξόρκια που συγκεντρώθηκαν από πολλούς μάγους.

  Όπως και η περισσότερη ισλανδική μαγεία της περιόδου, το Galdrabok βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ρούνους [http://esoteric-runology-study-group.weebly.com/the-galdrabok-an-icelandic-grimoire.html ] που έχουν μαγικές ιδιότητες, όταν βρίσκονται στο σώμα, σκαλισμένα πάνω σε αντικείμενα για παράδειγμα σε μενταγιόν ή όταν γράφονται πχ με τη μορφή τατουάζ. Μεταξύ των ρούνων που βρίσκονται στο Galdrabok υπάρχουν αυτοί που χρησιμοποιούνται για να καταφέρετε να προσελκύσετε και να κερδίσετε την εύνοια των ισχυρών, να υποκινήσετε τον φόβο στους εχθρούς σας, και να κάνετε κάποιον να κοιμηθεί.
  Η πλειοψηφία από τα ξόρκια που υπάρχουν στο Galdrabok είναι «αποτροπαϊκά ξόρκια», καλοήθη διορθωτικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία του χρήστη και θεραπεύουν διάφορες ασθένειες.
Ανάμεσα στις ασθένειες είναι η κόπωση, η δυσκολία στον τοκετό, ο πονοκέφαλος και η αϋπνία.
  Άλλα ξόρκια έχουν αρκετά ιδιόμορφο χαρακτήρα. Το ξόρκι 46, έχει τον ξεκαρδιστικά τίτλο «κλανιά Ρούνων» [http://galdrasyning.is/index.php?option=com_content&view=category&id=18&Itemid=60&lang=en ], πρόκειται για ένα ρούνο που θα χτυπήσει τον εχθρό σας με «κακά αέρια... και όλα αυτά θα μαστίζουν την κοιλιά με πολλές πορδές... μπορεί οι πορδές να μην σταματούν ποτέ».
  Μερικά ξόρκια είναι εντελώς απαίσια. Το ξόρκι 27, για παράδειγμα, όταν γίνεται στα τρόφιμα κάποιου, θα τον κάνει άρρωστος και ανίκανος να φάει όλη την ημέρα, ενώ το ξόρκι 30 έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει το ζώο ενός άλλου ατόμου. Υπάρχουν επίσης ρούνοι για να αποτρέψετε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες από το σπίτι σας, να πιάσετε τους κλέφτες, και «να ικανοποιηθείτε σε νομική υπόθεση».
Παραπομπές :
  βλέπε κάτωθι, τέλος σελίδος scribd
[Σύνταξη-Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα]
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.461

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου