Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Παραδοσιακή συνταγή λύση στο Βήχα, το Άσθμα και την Βροχίτιδα ! - Traditional Cure for Cough, Asthma and Bronchitis !! There is a translator on the website

Είναι γνωστά τα βότανα που βοηθούν την αντιμετώπιση του βήχα, της βρογχίτιδος, του κρυολογήματος, της γρίππης και του άσθματος.
Ποια είναι η συνταγή που οι γιαγιάδες μας είχαν πάντα στο ντουλάπι και όσοι την έχουν δοκιμάσει επιβεβαιώνουν τη θεραπευτική της δράση;
 
  Το κάπνισμα, οι λοιμώξεις και οι αλλεργίες μπορούν να προκαλέσουν ένα συγκεκριμένο τύπο πνευμονικής πάθησης ή διαταραχής.
   Η συνταγή αυτή θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε όλα τα προβλήματα των πνευμόνων και ιδιαίτερα το άσθμα. Είναι απλή, εύκολη και αποτελεσματική και θα χρειαστείτε τα παρακάτω:
Yλικά
½ κιλό μωβ ή κόκκινα κρεμμύδια
½ κιλό καστανή ζάχαρη  ή συμπληρωματικά, αντί για   ζάχαρη, προτείνω μέλι
2 λεμόνια μεσαίου μεγέθους   
1,5 λίτρο νερό
7 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγανάκι σε μέτρια ένταση ζεσταίνετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα .
Προσθέστε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, αφήστε τα μερικά λεπτά και προσθέστε το νερό. Βράστε το μείγμα σε μέτρια φωτιά μέχρι τα υγρά να μειωθούν περίπου στο ένα τρίτο. Αφήστε το να κρυώσει. Στύψτε τα λεμόνια, προσθέστε το μέλι και το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
Αφήστε όλο το βράδυ να ξεκουραστεί το μείγμα και το πρωί σουρώστε το υγρό (πιέζοντας λίγο τα υλικά) και αποθηκεύστε το σε γυάλινο μπουκάλι.
Πώς να το χρησιμοποιήσετε : H δοσολογία είναι 1 κουταλιά της σούπας πριν από κάθε γεύμα.
Επαναλαμβάνεται μέχρι να νιώσετε τους πνεύμονές σας καλύτερα.
Συμβουλή :
Αντίθετα έπρεπε να γράφετε, ότι οι παραδοσιακές εναλλακτικές θεραπείες, αποτελούν, είναι υποκατάστατο της ιατρικής περίθαλψης. Είναι θεραπεία και μάλιστα χωρίς παρενέργειες.
http://pirforosellin.blogspot.gr/  -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.3082

3 σχόλια:

  1. Αντίθετα έπρπε να γράφετε, ότι οι παραδοσιακές εναλλακτικές θεραπείες, αποτελλούν, είναι υποκατάστατο της ιατρικής περίθαλψης. Είναι θεραπεία και μάλιστα χωρίς παρενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπηρωματικά, αντί για ζάχαρη, προτείνω μέλι και μία κουταλιά σούπας αποξηραμένη ρίγανη. Κάθε μία ώρα πιπίλισμα ένα κουταλάκι τού γλυκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας. Το αποθηκεύουμε στο ψυγείο ή σε κάποιο ντουλάπι; Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή