Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Νέα έκθεση δείχνει καμμία υπερθέρμανση του πλανήτη για σχεδόν 18 χρόνια! του Βρεττανού Christopher Monckton/ Nuovo rapporto spettacoli qualsiasi surriscaldare del pianeta per quasi 18 anni! di Brentan Christopher Monckton



Νέα έκθεση δείχνει καμμία υπερθέρμανση του πλανήτη για σχεδόν 18 χρόνια! του Βρεττανού Christopher Monckton

Μια νέα έκθεση του Βρεττανού σκεπτικιστή της κλιματικής αλλαγής,  Christopher Monckton, έρχεται να κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη για τους παγκόσμιους φανατικούς της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Μετά από μελέτη των δορυφορικών δεδομένων των Remote Sensing Systems, διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως υπερθέρμανση του πλανήτη για 17 χρόνια και 11 μήνες! Ακόμα πιο επιβαρυντική, ωστόσο, είναι η μελέτη του καθηγητή Ross McKitrick, οικονομολόγος από το Πανεπιστήμιο του Guelph, που μόλις έχει ολοκληρώσει, η οποία δείχνει ότι οι στατιστικές αποδεικνύουν πως δεν υπήρξε υπερθέρμανση του πλανήτη για 19 χρόνια!
Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι αυτή η ειδησούλα:
Αυτή είναι η μεγαλύτερη συνεχόμενη περίοδος, χωρίς καμία αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας που έχει καταγραφεί από τους δορυφόρους που άρχισαν την παρακολούθηση από το 1979 . Ωστόσο, η Μεγάλη Παύση συμπίπτει με μια συνεχή, ταχεία αύξηση της συγκέντρωσης CO2 στην ατμόσφαιρα.
Γι' αυτές τις μελέτες 'μονομαχίας', που ολοκληρώθηκαν από δύο κορυφαίους στοχαστές και εμπειρογνώμονες της κλιματικής αλλαγής, δεν έχει καμία νύξη στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Παράξενο, έτσι δεν είναι; Μετά από την τόση υστερία της παγκόσμιας υπερθέρμανσης που μας έχουμε ζαλίσει τις δύο τελευταίες δεκαετίες, κακονικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα έπρεπε να είναι πρόθυμα να προβάλουν αυτήν την τεράστια είδηση!
Αλλά όχι!
Αντ 'αυτού θα έχουν κάποιον εκπρόσωπο της Εκκλησίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη στην εκπομπή τους και να εξηγήσει πώς αυτή η  «Μεγάλη Παύση»  είναι απλά... μια ακόμα απόδειξη της υπερθέρμανσης του πλανήτη!
Γιατί, να μη ξεχνάτε:
        Αν κάνει πιο κρύο από το συνηθισμένο - φταίει η υπερθέρμανση του πλανήτη.
        Αν πιο ζέστη από ό, τι συνήθως - φταίει η υπερθέρμανση του πλανήτη.
        Αν βρέχει περισσότερο από το συνηθισμένο - φταίει η υπερθέρμανση του πλανήτη.
        Αν υπάρχει ξηρασία - φταίει η υπερθέρμανση του πλανήτη.
        Αν όλα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ... φταίει και πάλι... η υπερθέρμανση του πλανήτη!!!
Το άρθρο δημοσιεύτηκε σε μέσο ενημέρωσης των Ρεπουμπλικών, οι οποίοι είναι κατά της "Θρησκείας" της Κλιματικής Αλλαγής, για καθαρά λόγους ενεργειακών και βιομηχανικών συμφερόντων. Αυτό όμως δεν ακυρώνει τις δικές τους μελέτες, δεν ακυρώνει τις θέσεις εκείνης της επιστημονικής κοινότητας που δεν χαίρει καμίας προβολής, η οποία λέει ξεκάθαρα ότι οι όποιες τιμές του CO² δεν έχoυν καμία σχέση με την θερμοκρασία του πλανήτη. Οι τεκμηριωμένες αυτές έρευνες και μελέτες θάβονται και προβάλλεται η κλιματική αλλαγή που εξυπηρετεί την βιομηχανία των ΑΠΕ, η οποία δεν είναι τόσο φιλική προς το περιβάλλον, όσο θέλουν να τις προβάλλουν και είναι και υψηλού κόστους.
Το άρθρο το βρήκαμε στο προφίλ του facebook του 'ακτιβιστή' της δεκάρας Michael Merphy, που επί μια σειρά ετών επιχειρεί να παρασύρει το παγκόσμιο ακτιβιστικό κίνημα ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς προς την κατεύθυνση της υποτιθέμενης Γεωμηχανικής. Ο ίδιος αρνείτο πάντα να πάρει θέση για την κλιματική αλλαγή, γιατί αυτό θα ακύρωνε την ουσία του έργου του "Γιατί στο καλό μας ψεκάζουν", που ισχυρίζεται ότι γίνεται για προστασία του πλανήτη από την ηλιακή ακτινοβολία.
Το άρθρο παρέμεινε ελάχιστα στο προφίλ του, λίγο μετά το αφαίρεσε ο ίδιος, αφού... δεν "κολλάει" στο όλο 'προφίλ'! 

http://pirforosellin.blogspot.gr/   -  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου